Totaalrenovaties binnen en buiten
Van afbraak tot wederopbouw!

Om uw renovatiewerken vlot en veilig te laten verlopen is er een hoge dosis vakmanschap en ervaring nodig. Dit vindt u terug bij Renotech bvba, de expert in totaalrenovaties in Vlezenbeek.

Uitgebreide kennis door jarenlange ervaring

Meer en meer mensen opteren om een oudere woning te kopen en deze te laten renoveren. Nieuwbouwgrond wordt namelijk schaarser en nagenoeg onbetaalbaar en dus zitten totaalrenovaties regio Vlezenbeek of andere streken in de lift. U kunt voor al deze opdrachten bij Renotech bvba terecht. Zowel de afbraak en wederopbouw binnen- als buitenshuis nemen wij op ons. Alle werken, gaande van afbraak, metselwerk, vloerwerken, gyproc, sanitair, elektriciteit, verwarming, dakwerken, ... nemen wij uit handen.

Extra ruimte in uw woning

Hebt u al jaren zin om die zolder nu eindelijk eens te laten omvormen tot een hobbykamer of bureau? Of is uw keuken toch iets te klein uitgevallen en is uitbreiding noodzakelijk? Ook dan kunt u bij ons terecht. We zorgen voor een correcte opvolging en een afwerking op maat van uw wensen en budget. Ook voor het volledig strippen van woningen zijn wij de geschikte partner. Wenst u advies of hebt u vragen over onze manier van werken? Wilt u een gratis offerte? Bel of mail ons dan en wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Contactgegevens

Renotech BVBA
Rekerstraat 53
1602 - Vlezenbeek

Tel.: 0476 47 69 56
BTW BE 0870.367.439

RENOVATIEWERKEN | DAKWERKEN | RUWBOUWWERKEN | TOTAALRENOVATIES | VLOERWERKEN